English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL
Narrowcasting Systeem
Onderhoud narrowcasting

Narrowcasting inclusief ontwerp en onderhoud.


Uiteraard kunt er ervoor kiezen om zelf het systeem in te richten, hiervoor zijn alle tools aanwezig in de Studio die u kunt downloaden of met de Webstudio die op elke computer met internet te bereiken is. Bij elke mogelijkheid is een uitleg via film aanwezig (op dit moment alleen Engelstalig), echter moet u wel enige basis kennis in huis hebben om dit systeem te beheren.

narrowcasting_kantoorHet is aan te raden om het systeem in te laten richten en te beheren door ME Media, wij kunnen het uiterste halen uit dit geavanceerde systeem omdat wij exact weten wat de mogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij het hele systeem inrichten met uw branding en volgens uw wensen.

U hebt geen omkijken met ons narrowcasting systeem, en wilt u wat aangepast hebben kunt u dat altijd aan ons melden, over het algemeen is dit binnen 24 uur aangepast en zichtbaar in uw systeem.

Wanneer u op de juiste manier gebruikt maakt van Narrowcasting dan is dit het ultieme middel om uw klanten/gasten te informeren, vermaken en uw boodschap of advertenties te tonen.

- Professioneel support team
- Eigen contact persoon
- Team designers en developers
- Telefonsiche support
- Chat helpdesk 


 

Klanten

Clients