English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL
Narrowcasting Systeem
Ontwerp op maat

Een professioneel ontwerp bij elk pakket.

ontwerp
Naast het leveren van goed functionerende software
en uitgebreide applicaties voor verschillende toepassingen,
vinden wij het ook zeer belangrijk
dat de presentaties er uniek uitzien.


Diversiteit

ME-Media heeft meerdere ontwerpers in dienst die elk een specialiteit hebben; strak, overzichtelijk en zakelijk - persoonlijk, creatief en dynamisch - open, verfrissend en uniek.
Bij elk Narrowcasting pakket dat u bij ons besteld krijgt u een ontwerper aangewezen die samen met u de wensen doorneemt.
Hierdoor kunnen wij er zeker van zijn dat onze klanten een uniek en professioneel ontwerp in gebruik hebben waar wij onze naam weer eer mee doen.

Gratis professioneel advies

U kunt zelf uw voorstel doen en wij zullen al onze kennis met u delen, wij leggen uit of uw idee mogelijk is in samenwerking met onze applicaties en geven u ook advies over kleurgebruik, typografie, doelgroep-gebaseerde content en functionaliteit.
Al ons advies is gratis bij uw pakket inbegrepen en alle door ons geleverde presentaties zijn uniek.
Dat wil zeggen dat er nergens een presentatie draait die lijkt op de uwe, wij werken namelijk niet met basis-templates of standaard ontworpen presentaties.

Vraag gerust een voorstel aan, laat het ontwerp en software gedeelte over aan de specialist.
Door correcte samenwerking tussen klanten en onze medewerkers kunnen wij u vrijwel garanderen dat u tevreden bent met uw uiteindelijke presentatie.

Ongeƫvenaarde klantenservice

Maar dat is niet alles, bij elk van onze pakketten zit een aantal onderhoudsuren inbegrepen per maand - in principe zijn wij bereid voor u aanpassingen te doen zodat uw presentatie altijd up-to-date loopt.
Wij hebben hier geen limiet aan vermeld mede omdat wij denken dat de presentaties die ME-Media levert voor het grootste deel zelf aanpasbaar zijn.
De extra aanpassingen die u niet kunt uitvoeren zijn wij bereid voor u te doen, wij hebben veel geduld en steken veel energie in onze klantenservice.
Natuurlijk hebben wij een limiet aan onze onderhoudsservice, maar bent u reeƫl in uw aanvragen zult u hier nooit iets van merken.

Geinteresseerd?

Ons team is elke Maandag t/m Zaterdag aanwezig tijdens werkuren, echter is er bijna altijd iemand aanwezig bij onze helpdesk chat.
Voor een voorstel of vragen kunt u tevens bij ons adres terecht in Enschede aan de G J van Heekstraat 125

U kunt ons bereiken op 053- 430 48 19 via de Chat (rechtsonderin) of kom gerust langs in Enschede
(Google maps)

 

Klanten

Clients