English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL
Narrowcasting Systeem
Hotel tv

Narrowcasting in de recreatie zoals hotels of bungalowparken is niet alleen de inzet van tv schermen in de receptie of in de horeca maar ook kan dit gebruikt worden bij de inzet in de hotel kamer (bungalow).

Receptie: Narrowcasting bij de receptie kan worden ingezet als bewegwijzering, maar ook voor gastinformatie zoals aankomst of uitchecktijden, maar ook event informatie of reclame advertenties. Wanneer u tevens groepen ontvangt kunt u uw gasten persoonlijk welkom heten (met bijvoorbeeld bedrijfslogo) maar ook als bewegwijzering met bijvoorbeeld de juiste zaalnummers.

Hotel tv: Hotel tv of bungalow tv kan een kanaal zijn op de hotelkamer als eigen tv zender met informatie over bijvoorbeld de accemodatie, horeca informatie enz. Hotel tv betekent voor uw gasten een extra service, en voor u een extra kans om aan bijverkoop te doen. 

Narrowcasting kan veelzijdig worden ingezet en wellicht cross-mediaal, koppel uw tv schermen aan uw website of social media, spoor uw gasten aan om over uw horeca gelegenheid "te praten" op de diverse social media kanalen, beloon uw gasten wanneer ze bijvoorbeeld inchecken bij Foursquare via een qr code.

Ons team met specialisten heeft diverse oplossingen ontwikkeld om de narrowcasting presentatie interactief te maken, samen met u maken wij een plan hoe u narrowcasting het beste inzet voor uw horeca bedrijf.

Maak afspraken met uw leveranciers dat u wellicht inkoop voordeel heeft bij het plaatsen van advertenties, of wellicht kunt u sponsoren vinden waardoor u het geinvesteerde geld terug kunt verdienen.

hotel-narrowcasting

  • Verkoop meer door aanvullende verkoop
  • Informeren, adviseren en inspireren
  • Advertentie inkomsten (inkoopvoordeel)
  • Social media toepassingen
  • Digitaal menubord
  • Openingstijden en evenementen
 

Klanten

Bestaande klanten Login