English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL
Narrowcasting Systeem
Studio Manager

Krachtige narrowcasting presentatie softwareDe Studio is de kern van het narrowcasting platform. Het is waar u het grootste deel van uw tijd zult besteden aan het bouwen, configureren, beheren en onderhouden van uw volledige narrowcasting platform. Omdat de Studio een sleutelrol in het succes van uw eindproduct speelt, wisten wij dat er een geweldig platform moest komen dat gebruiksgemak levert zonder inbreuk te doen aan alle functionaliteiten; en dat is precies wat we deden. Met behulp van de Studio-toepassing kunt u een willekeurig aantal campagnes beheren. De campagnes verenigen een reeks van tijdlijnen die samen uw definitieve vertoningsoutput bouwen.SignageStudioPro

Tijdlijn

Een tijdlijn is een visuele weergave van de sequentiële afspeelvolgorde met lijst van uw mediabronnen. Een collectie van alle uw tijdlijnen make-up de uiteindelijke uitvoer van uw digital signage presentatie.Stations


De stationsbeheerder machtigt u om op afstand controle alle van de AV-spelers. U kunt opnieuw opstarten, afspelen, stoppen, software bijwerken, statistieken en meer krijgen. Dit alles vanuit het comfort van de Studio station manager.Scherm divisie (zones)


Het scherm scherm divisie verdelen in afzonderlijke gebieden (AKA Zones). Gebieden worden toegewezen aan een zendernummer, dit zorgt ervoor dat u onafhankelijk inhoud kunt uitvoeren op de presentatie. Inbegrepen in onze software is een krachtige scherm divisie WYSIWYG-editor.


Planner


Instellen van uw tijdlijn zodat deze verschillende advertenties vertoont op ingestelde tijden. Gebruik de planner om exacte begin en stoptijden in te stellen. Een grafische interface wordt gebruikt om alle afspeellijsten te beheren; dit helpt conflicten voorkomen.Reclame motor

Bouw je eigen reclamenetwerk, verstrek een deel van de presentantie aan klanten, visuele analytics en meer. Elke klant kan worden beheerd via de subaccount manager.

Middelen


Tot de hulpbronnen behoort mediacontent die op uw digitale SignagePlayer laden. Deze omvatten video, geluid, AV componenten en scènes.

Ook geboden zijn sociale netwerk portalen die gedeelde bestanden ophalen.
Deze portalen omvatten sociale netwerken, alsmede onze eigen ingebouwde Digital Signage sociaal netwerk.Onderdelen


De componenten bevatten vele waardevolle hulpmiddelen die u kunt gebruiken om te verrijken uw AV presentatie. Deze bevatten RSS Nieuws, Stock tickers, RSS weer, RSS Video Podcasts, HTML component, TV-Tuner / Capture kaart, klokken en meer. Onderdelen kunnen worden gebruikt, direct op de tijdlijn of binnen een ontwerper scène.OntwerperDe designer is een Lite Flash editor beschikbaar binnen de SignageStudio. De ontwerper zorgt voor animatie, aangepaste positionering van bronnen binnen een afdeling scherm en meer. De uiteindelijke uitvoer van de ontwerper is een scène die direct op de tijdlijn wordt gebruikt. De ontwerper bevat meer dan 120 functies.

 

Klanten

Bestaande klanten Login